• 100 % veganskt
  • Klarna Checkout

Om Klubbens Vegangott

Vi är en vanlig familj som driver en liten butik, både i Västra Husby i Östergötland och på nätet för att tillhandahålla produkter som är hållbara för såväl djur, natur och människor. Alla produkter är helt växtbaserade men vi strävar också efter att ha ett stort ekologiskt utbud. Om du saknar något i vårt sortiment så kontakta oss gärna så ska vi se om vi kan ta in det i vårt sortiment.  Välkommen att besöka oss här i vår webbutik och i vår butik i Västra Husby!

Klubbens Vegangott består av tre delar; Vegangott, Klubbens Diversehandel och Vegankassen som har varsin inriktning och tillsammans ger ett brett utbud av helt växtbaserade produkter. Klubbens Vegangotts mål är att kunna erbjuda basvaror såväl som lyx samt produkter som kan vara svåra att hitta i Sverige.


Vilka är vi?

Klubbens vegangott drivs av en helt vanlig familj som vill bidra till en hållbar utveckling genom att erbjuda helt växtbaserade produkter, ett stort utbud av ekologiska produkter men också en hel del produkter som är sjysst producerade. Vi tror på ett samhälle som är bra för såväl djur och natur som människor.

 

Givetvis får precis vem som helst handla i vår webshop, men vi kommer aldrig att äventyra vår idé och därmed aldrig sälja animaliska produkter. Vi tror på en grön framtid, som kan få präglas av empati och omtanke. Sidan riktar sig till dig som precis som oss, vill göra skillnad för djur och natur - för dig som är medveten och vill konsumera med gott samvete!

För djuren

Hela vårt utbud är 100% veganskt

Återförsäljare

Hela vårt utbud är tillgängligt för återförsäljare. Använd vårt kontaktformulär för att bli kontaktade!

Vi bryr oss

Har du önskemål, tips eller funderingar? Kontakta oss!

Vi respekterar din tid

Vi erbjuder korta leveranstider, för att du ska slippa vänta!

Inget krångel

Vi erbjuder enkla och säkra betalningsmetoder genom Klarna checkout, kortbetalning eller swish.

Använd vilken plattform du vill

Vår sida är optimerad för såväl datorer, som mobil och surfplatta. Handla enkelt var du än är!

Tack!

Genom att handla veganskt i vår webshop så bidrar till till  ett djurvänligt normskifte, till en grönare framtid och  en trevligare plats att bo på.
Vi är mycket glada att du hittat hit!