• 100 % veganskt
  • Klarna Checkout

Vegankassen - leverans i hela Sverige!

Vegankassen är en matkasse för hela familjen med både välkända produkter och produkter från små företag som är svåra att få tag på i butiker. Dessutom levereras varje kasse med en överraskning!

Vegankassen både förenklar vardagen samtidigt som den erbjuder nya produkter, smaker och lite mer lyxiga och tidskrävande rätter. Vegankassen erbjuder även recept och produkter för vegansk bakning och veganska desserter för den som önskar något sött ibland. Det går att välja matkasse för 2 eller 4 personer och med eller utan efterrätt/bakverk. Betalning av första kassen sker i samband med beställning, därefter betalas Vegankassen via faktura i slutet av leveransmånaden. Priset nedan avser pris per kasse.

Vegankassen går att välja som provkasse eller som prenumeration med två kassar per månad, en kasse per månad eller en kasse varannan månad. Uppsägningstid av prenumeration är en månad. Vid behov av paus, behov av allergianpassad kasse eller andra ärenden som rör vegankassen, fyll i formuläret nedan. Vid beställning av provkasse/prenumeration levereras kassen efter en eller två veckor beroende på när beställningen görs. Vegankassen levereras alltid udda veckor.

Vi levererar i hela landet, välkommen med din beställning! Det går utmärkt att beställa andra produkter i samband med din beställning av Vegankassen utan extra kostnad.